zondag 4 december 2011

geen maagden in de auto

Volgens BBC news:
A report in Saudi Arabia has warned that if Saudi women were given the right to drive, it would spell the end of virginity in the country. The report was prepared for Saudi Arabia's legislative assembly, the Shura Council, by a well-known conservative academic.
Het gaat hier om de handhaving van het verbod op eigenstandig autorijden door vrouwen. Als vrouwen zelf gaan autorijden zullen de gevolgen verschrikkelijk zijn: homosexualiteit, prostitutie en pornografie zullen woekeren en er zal geen maagd meer overblijven.
En hij heeft gelijk. Kijk maar naar Nederland. Al die vrouwen achter het stuur en inderdaad het woekert hier.
En of die chauffeurende dames allemaal nog maagd zijn valt ook te betwijfelen.
Het moet dan ook worden betreurd dat de invloed van de SGP in ons land zo gering is dat een dergelijk verbod hier weinig kans maakt.
Hetgeen mij trouwens herinnert aan de grote vaderlandse denker Bolland. Deze maakte zich ook zorgen om de maagdelijkheid. Maar dat betrof de maagdelijkheid van de dames die op de wulps gevormde zadels van die moderne fietsen plaatsnamen. Fietsende dames dat was hem een gruwel.  

De zegeningen van het theisme (islamitische versie). Bolland was overigens geen theist maar Hegeliaan. Je weet niet wat erger is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten